Kimsan med erfarenhet

Med mig får du inget flum
Om Kimsan
Placeholder32x32

Jag heter Kim och är lite över 50 år. Jag är en mycket glad och positiv person med fötterna på jorden och skinn på näsan.

Många kontaktar mig för ett kortsiktigt problem, men ännu fler återkommer under en längre period för att få hjälp genom en lång och svår process. Jag försöker alltid anpassa och sätta mig in i just dina problem och tala med dig om dina förutsättningar. Vad du bör göra och inte göra i slutänden är det alltid du själv som bestämmer.

Jag fungerar många gånger som en jourhavande medmänniska. Många som ringer till mig vill prata av sig lite och kanske få sina egna tankar och funderingar bekräftade. De vill ha min åsikt i en viss fråga som de inte vill ta upp med någon närstående eller helt enkelt inte har någon att vända sig till.

Hos mej får du inget “flum” jag håller bägge fötterna på jorden och arbetar utifrån att man själv har val att göra i de flesta situationer.

Detta är viktigt
Jag är utbildad samtalsterapeut och därmed har jag har tystnadsplikt.

Jag har alltid varit en god lyssnare och kunnat stötta många med tips och råd oavsett vad det handlar om, man kan säga att jag har varit med om det mycket, sett det mycket och känt mycket, det finns ingenting man inte kan prata med mej om och som jag inte kan ge stöttning till.

Välkommen att höra av dig.
Börja med ett “hur känns det” samtal.
Om kemin känns bra och du tror att du kan få ut något så går vi vidare.

Kims Bornholm