Healing stärker dig

Med healing får immunförsvaret kraft innefrån
Healing
Placeholder32x32

Healing är en mild behandlingsform där man använder sin egen kraft och läkande förmåga och där energin letar sig dit där den behövs.

När jag ger en behandling lägger jag händerna på olika ställen för att stärka livsenergin och aktivera den självläkande förmågan hos dig.

Den läkande kraften och immunförsvaret hos dig stärks inifrån. Behandlingen tar mellan 20-60 min och man ligger på en behandlingsbänk i lugn miljö och fullt påklädd.

Distanshealing är när jag sänder över energi till dig. Du kan antingen sitta eller helst ligga ner på en lugn plats. När jag känner mej “klar” skriver jag ett mail där jag talar om vad jag har fått till mig. När du sen är pigg och vaken samtalar vi om det per telefon.

Regelbunden healing bidrar till ökad avslappning vilket kan ge dig kraft att börja titta på det och ta itu med det som du behöver ändra i ditt liv.

Healing kan lindra allergier, kronisk värk som fibromyalgi och olika reumatiska sjukdomar, men framförallt utbrändhet. Det är ett resultat av att man stärker immunförsvaret med självläkande energi.

Man kan aldrig få för mycket Healing och kan inte skada dig på något sätt.

Healing är ett utmärkt komplement till den traditionella läkarvården men ersätter inte vård på något sätt.